Over ons

Psycholoog.nl geeft betrouwbare informatie over psychische klachten, en helpt je bij het vinden van de juiste psycholoog bij jou in de buurt. Psycholoog.nl is samengesteld door een team van gediplomeerde psychologen. De informatie die u op de website vindt is betrouwbaar, en gebaseerd op de nieuwste inzichten volgens het Handboek voor de Classificatie van Psychische stoornissen. In het Engels is dit de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders – 5th edition (DSM-5), van de American Psychiatric Association. Dit is een classificatie van psychische stoornissen en de bijbehorende criteria, waarmee psychologen op betrouwbare wijze psychische stoornissen kunnen diagnosticeren. Ook onze zelftests zijn gebaseerd op de DSM-5. We geven informatie maar stellen echter nooit een diagnose, dat zal de psycholoog samen met u onderzoeken.

Aangesloten psychologen

Onze aangesloten psychologen en (bedrijfs)coaches zijn allemaal lid van een beroepsvereniging die toeziet op de kwaliteit van het vakgebied. Dit houdt in dat ze daadwerkelijk zijn opgeleid en gediplomeerd als psycholoog of (bedrijfs)coach en werken volgens ethische- en kwaliteitsnormen.

Aanmelden als psycholoog

Wilt u een professioneel profiel op onze website? Klik hier voor meer informatie of meld u nu aan! Als psycholoog kan uw profiel niet ontbreken!

Psycholoog.nl