Désirée Vervuurt

Désirée Vervuurt

Effectief Perspectief

“Uw coach en opleidingspartner voor werk & privé”

Over Désirée Vervuurt

Arbeid- en Organisatiepsychologe Désirée Vervuurt verzorgt trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven en werknemers die hun talenten optimaal willen benutten. Dit doet zij vanuit haar eigen psychologenpraktijk ‘Effectief Perspectief’ in Eindhoven. Zowel bestuurders, ambitieuze  professionals, leidinggevenden, ondernemers, (jonge) vrouwen en mannen met carrière, stellen, en gezinnen kunnen bij haar terecht voor advies en begeleiding. Ze streeft naar blijvende verbetering van prestaties en vaardigheden, communicatie, welzijn, coping, werkhouding en zelfregulatie. Wanneer medewerkers nieuwe vaardigheden hebben geleerd zijn ze weer gepassioneerd en betrokken, wat leidt tot effectiever (samen)werken. Dit vertaalt zich direct in een betere (mentale) gezondheid en bedrijfsresultaten. Daarnaast coacht Désirée gezinnen, stellen en werkenemers die (weer) steviger in hun schoenen willen staan en vanuit kracht willen handelen. Ze daagt haar clienten uit, maar doet dit op een warme, directe, open, betrokken, inspirerende en gepassioneerde manier. “Door in uw schoenen te hebben gestaan als ondernemer en te zijn opgegroeid in een ondernemersnest weet ik als geen ander te achterhalen wat belangrijk is voor u en wat u drijft. Ik kom daardoor sneller tot de kern en blijvende prestaties.”

NIP logo

Behandelingen:
Bedrijfspsycholoog, Coaching, Loopbaan advies, Loopbaancoach, Talentmanagement
Specialisaties:
Bedrijfspsychologie, Burn-out, Communicatieproblemen, Depressie, Relatieproblemen, Stress, Zelfbeeld & Zelfontwikkeling
Registraties:
NIP
Talen:
Nederlands
Neem contact op

Praktijk

Désirée groeide op in een ondernemersgezin waardoor ze al vroeg leerde wat een effectieve ontwikkeling in de weg kan staan. Na eerst in het onderwijs te hebben gewerkt, studeerde ze Sociale & Organisatie Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Ze bekleedde vervolgens diverse management functies en verzorgde opleidings-, trainings- en coachingstrajecten voor mensen en bedrijven. Met haar jarenlange ervaring als management consultant, trainer en coach, koos ze in 2005 zelf ook voor het ondernemerschap: ze startte haar eigen psychologenpraktijk Effectief Perspectief in Eindhoven. Je kunt bij haar voor zowel werk als privé terecht. Effectief Perspectief onderscheidt zich door een authentieke, betrokken, multidisciplinaire, deskundige manier van werken, vanuit verschillende perspectieven. Ze streeft naar een blijvende gedragsverandering, organisatieontwikkeling en organisatieverbetering. “Met een uitdagende en down to earth houding kom ik snel tot de kern van het probleem, waardoor je ook daadwerkelijk blijvende verandering op de lange termijn teweeg kunt brengen.”

Trainingen & Coaching

Effectief Perspectief biedt een breed scala aan trainingen en coaching voor mensen en bedrijven aan. Hieronder volgt een kleine greep:

Bedrijven/ werknemers

Bore-out; Burn-out; Communicatie en Leiderschap; Loopbaanbegeleiding / Korte loopbaancoaching; Conflictmanagement/ Time-management Verandermanagement/ Stressmanagement; Effectiever Vergaderen, brainstormen, presenteren of evalueren; Teambuilding; Managementcoaching.

Privé

ADHD; Bore-out; Burn-out; Depressie; Faalangst; Gezinscoaching; Loopbaanbegeleiding; Mediation; Mindfulness; Relatietherapie; Studiekeuze; Werk-privé balans.

Aanmelden & Werkwijze

Voor een trainings- of coachingstraject kun je je aanmelden via onderstaand contactformulier of via de telefoon. Er zijn geen lange wachttijden waardoor er begonnen kan worden aan een effectievere manier van werken en communiceren.

Er wordt resultaatgericht gewerkt en gestreefd naar optimale benutting van talenten, zonder oneliners of wollige verhalen. Effectief Perspectief is down to earth, uitdagend, prikkelend, scherp, diepgaand, analytisch, professioneel, en denkt out of the box. Dit alles met een gezonde dosis humor en optimisme.

Samen met de client wordt achterhaald welke opleidingsbehoefte binnen de organisatie bestaat op het gebied van attitude- en gedragsverandering t.b.v. het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Hierna wordt een concept op maat ontwikkeld om gewenste verandering(en) (verbetering) te vertalen naar een praktische en uitdagende training. Op het moment dat het haalbaar is en effectief kan, evidence based. Als het ten gunste komt van de effectiviteit van een training wordt daarbij ook regelmatig samen met andere professionals gewerkt zoals trainers, coaches, psychologen, acteurs of kunstenaars. De trainingstrajecten kunnen uiteenlopen van een enkel dagdeel tot meerdere dagen verspreid over een langere periode. Om een blijvende verandering teweeg te brengen, gaat de voorkeur ernaaruit om een training in losse trainingsdagen aan te bieden, verdeeld over langere perioden van enkele weken tot maanden.

Tarief & Vergoeding

.

Adres

Neem contact op met Désirée Vervuurt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Psycholoog.nl